Stäng

Chictech Lite

Hoverboard med lite större däck som passar bra ute på cykelvägen.

2.895 kr
Artikelnummer: 2020.1017
Leveranstid: 1 vecka

Produktbeskrivning

Chictech Force är en rolig ståhjuling som du styr med hjälp av din kroppsvikt. Hoverboarden är självbalanserande så du behöver alltså inte jobba för att hålla balansen. Luta dig något framåt så kör den framåt och luta dig lite bakåt så kör den bakåt. Ett lätt tryck på höger fot gör att du svänger åt höger medan ett lätt tryck på vänster fot gör att du svänger vänster. Enkelt, eller hur?

Chictech Force har större hjul än de mindre 6,5" vilket innebär att den har något högre toppfart på bekostnad av kontroll. Hjulen är dessutom luftfyllda vilket ger en jämnare gång där små ojämnheter i underlaget elimineras men återigen på bekostnad av kontrollen. Chictech Force ger dig maximal hastighet och komfort. Vill du ha maximal kontroll så rekommenderar vi t.ex. Hoverboard 6500.

Chictech Force har inbyggda bluetoothhögtalare som kan användas med alla vanliga smartphones så att du kan cruisa runt och lyssna på din favoritmusik.

Chictech Force levereras med en fjärrkontroll för att kunna låsa och låsa upp.

Batteriet i denna hoverboard är ett 36Volts Lithiumbatteri på 4,4Ah från Samsung.

Produkttaggar

Tekniska specifikationer

Batterispänning 36V
Batterityp Li-Ion
Bredd 590mm
Däcksdimension 6,5tum
Fjärrkontroll Nej
Höjd 180mm
Kapacitet 4,4Ah
Längd 180mm
Lutning 15º
Max räckvidd 20km
Maxhastighet 12km/h
Maxlast 115kg
Vikt 15kg

Saknas det information?

Saknar du någon teknisk specifikation i tabellen? Vi tar gärna fram informationen du behöver och lägger till den så att alla kan ha nytta av det. Fyll i formuläret här nedanför så ska vi hjälpa dig så snart som möjligt!

Produktrecensioner

Skriv din egen recension

Nyhetsbrev