Stäng

Frakt och returer

Frakt

Frakt tillkommer på samtliga beställningar. Den totala fraktkostnaden räknas ut i kassan där det framgår på vilket sätt vi kan skicka dina produkter.

Leveranstider

Leveranstiden anges i kundvagnen under respektive fraktsätt. Om en vara har avvikande leveranstid står det angivet vid respektive produkt.

Retur

Returer (med anledning av utnyttjande av ångerrätt, på grund av reklamation eller öppet köp) bör återsändas i originalförpackning eller i annan för produkten lämplig förpackning, samt väl förpackade i av posten godkänt ytteremballage (exempelvis brun wellpappkartong). Eventuella transportskador till följd av bristfällig förpackning debiteras dig som kund. 

Vid utnyttjande av ångerrätt, öppet köp samt reklamation står du kostnaden för retur och du har ansvar för produkten till dess att den kommit Fritidsmagasinet tillhanda. Vid godkänd reklamation erhåller du dock ersättning för fraktkostnad. 

Vid retur med av Fritidsmagasinet utsänd adresslapp (som erhålls vid kontakt med Fritidsmagasinet avseende godkänd reklamation) står Fritidsmagasinet risken för varan från det att du lämnar den på posten. 

Returer skickas till följande adress: 
Fritidsmagasinet i Farhult AB 
Vattenvägen 12 
263 95 Farhult 

Transportskador

Det är viktigt att du säkerställer att ditt paket är oskadat när du får det. Om ditt paket är skadat, be ombudet göra en notering om skadan vid utlämning eller säg att du inte vill ta emot paketet pga. skadan. Eventuell transportskada ska anmälas omgående till Fritidsmagasinet. Om du upptäcker skadan först efter att du öppnat paketet reklamerar du omedelbart till Fritidsmagasinet enligt ovan.