Stäng

Hoverboard 6500

Roligt elfordon med LED-belysning. Full kontroll och massor med körglädje!

1.995 kr
Artikelnummer: 2020.1014
Leveranstid: 3-5 dagar

Produktbeskrivning

Hoverboard 6500 är en fantastiskt rolig ståhjuling som kommer ge dig många timmar av körglädje. Du kommer igång på bara några minuter och kommer snart att kunna känna fartvinden i ansiktet. Efter några varv på innergården kommer du att kunna börja med lite mer avancerade tricks och imponera på omgivningen. Det är verkligen ett fantastiskt roligt och nyskapande fordon!

Full kontroll

Hoverboarden är självbalanserande så du behöver alltså inte jobba för att hålla balansen, du bara står där. Luta dig något framåt så kör den framåt och luta dig lite bakåt så kör den bakåt. Ett lätt tryck med tåspetsarna på höger fot gör att du svänger åt höger medan ett lätt tryck med vänster fot gör att du svänger vänster. Enkelt, eller hur?

Gyro

En av de viktigaste delarna på en hoverboard är dess gyro. Utan ett väl fungerande gyro upplevs brädan som stötig och svår att hantera. Hoverboard 6500 har dubbla gyro av hög kvalitet från välkända Taotao så att du alltid ska kunna känna att du har full kontroll.

Batteriet

Du vet säkert redan att batteriet är en viktig del av en hoverboard. Det stämmer! Batteriet i denna hoverboard är ett 36Volts Lithiumbatteri på 4,4Ah från välkända SanYo (Panasonic). Viktigt att tänka på när man laddar ett batteri är att inte ladda det när det redan är varmt och att ladda det under uppsikt. Undvik alltså att ladda batteriet direkt efter du har kört med modellen så att det hinner kylas ned innan laddningen börjar och ladda det absolut inte över natten.

Ålder

Det finns ingen åldersgräns för att få lov att köra hoverboard eftersom det räknas som en cykel i trafiken. Det finns däremot en viktgräns på 20kg. Är du lättare än så kommer inte brädan att starta och du kan inte köra. Vi rekommenderar att du använder cykelhjälm och handskar när du använder balansbrädan.

CE-märkning

Hoverboard 6500 är CE-märkt och är ROHS-certifierad.

Tekniska specifikationer

Batterispänning 36V
Batterityp Li-Ion
Bredd 584mm
Däcksdimension 6,5tum
Fabrikat gyro Taotao
Gyro Dubbla gyro
Höjd 178mm
Kapacitet 4,4Ah
Längd 185mm
Lutning 15º
Markfrigång 30mm
Max räckvidd 20km
Maxhastighet 12km/h
Maxlast 115kg
Vikt 10kg

Saknas det information?

Saknar du någon teknisk specifikation i tabellen? Vi tar gärna fram informationen du behöver och lägger till den så att alla kan ha nytta av det. Fyll i formuläret här nedanför så ska vi hjälpa dig så snart som möjligt!

Produktrecensioner

Skriv din egen recension

Nyhetsbrev