Stäng

iLOOK+ FPV-kamera - 1080p full HD

iLOOK+ FPV 1080p Full HD Kamera för montering i en Gimbal.

2.995 kr
Artikelnummer: 1060.8599
Tillverkarens artikelnr: ILOOK+
Leveranstid: 3-5 dagar

Produktbeskrivning

iLook+ är Walkeras egen HD-videokamera för montering i en gimbal. iLook levererar högkvalitativa videoinspelningar i 1080p full HD.

iLook+-kameran är ultraflexibel och stöder olika typer av användning. Kameran har inbyggd Micro-SD-korthållare, vilket innebär att du kan ställa in kameran till att spela in innan avfart och spara på ditt insatta SD-kort (köps separat). Alternativt kan kameran skicka video trådlöst till din DEVO F7- eller F12E FPV-fjärrkontroll, och du kan därmed i realtid se vad kameran ser. Med möjlighet för WiFi-sändning (kan köpas till) kan du ta emot videosignalen trådlöst på en surfplatta, smarttelefon m.m.

Kameran levereras komplett med 5.8 GHz sändare och är därmed också kompatibel med drönare från andra tillverkare som använder 5.8 GHz fjärrkontroll/sändare.

iLook+ har vidvinkellins, som ger bredare videoformat och bättre överblick.

Tekniska specifikationer

Tillverkare Walkera

Saknas det information?

Saknar du någon teknisk specifikation i tabellen? Vi tar gärna fram informationen du behöver och lägger till den så att alla kan ha nytta av det. Fyll i formuläret här nedanför så ska vi hjälpa dig så snart som möjligt!

Produktrecensioner

Skriv din egen recension

Nyhetsbrev