Stäng

Innovator MD530 RTF

Marknadens enklaste helikopter att flyga i sin klass. Passar perfekt för nybörjare.

3.995 kr
Artikelnummer: 1040.1001
Tillverkarens artikelnr: 4720-F
Leveranstid: Beställningsvara

Produktbeskrivning

Innovator är en helt nyutvecklad helikopter som spränger gränserna för hur en RC-helikopter kan designas. MD530 är utan tvekan marknadens enklaste helikopter att flyga i sin klass och passar utmärkt för nybörjare. Nu medföljer utan kostnad programvara (värde 599.-) som göra att du kan förändra helikopterns prestanda när du lärt dig grunderna.

Innovator finns i två versioner - Innovator MD530 flyger lika stadigt som en coaxialhelikopter. Innovator EXP med 3D prestanda. Båda levereras med 2.4GHz iFHss radiosystem som standard.

Det microprocessorstyrda on-board systemet håller reda på batteristatus, antal flygningar, servofunktion, m.m. Batteri och drivmekanik kommer i smidiga moduler som är lätta att använda och byta. Hanteringen blir också mycket säker - ingen felvänd polaritet.

Som extra bonus ingår ett lättanvänt PC program för ytterligare inställningar, värde 599.-. Med den integrerade flygsimulatorn kan inställningar först testas i simulatorn innan de förs över till Innovator. 

Om olyckan är framme finns en auto-kalibreringsfunktion som automatiskt ställer in alla värden och justerar servorörelse m.m. Din inbyggda ”mekaniker”!

Tekniska specifikationer

Antal celler (LiPo) 3st
Batterityp 3S1P 1800mAh LiPo
Borstlös motor Ja
Bredd 135mm
Diameter huvudrotor 712mm
Diameter stjärtrotor 150mm
Driftsätt El (borstlös)
ESC (Elektroniskt fartreglage) 35A
Höjd 265mm
Laddare 230V för drivack (ingår)
Längd 650mm
Levereras som RTF (Ready-To-Fly)
Motor S1 3500kV
Pitchtyp Fixed pitch (FP)
Sändare 2,4GHz TS6
Utväxling 1:11:4.95
Vikt 840g
Tillverkare Thunder Tiger

Saknas det information?

Saknar du någon teknisk specifikation i tabellen? Vi tar gärna fram informationen du behöver och lägger till den så att alla kan ha nytta av det. Fyll i formuläret här nedanför så ska vi hjälpa dig så snart som möjligt!

Produktrecensioner

Skriv din egen recension

Nyhetsbrev