Stäng

RC10SC5M Team Kit

En shortcourse från Team Associated med mittmotor och 2WD. Levereras i kit.

4.145 kr
Tillverkarens artikelnr: 70006
Leveranstid: 1-2 dagar

Produktbeskrivning

Baserad på Team Associateds framgångsrika B5M presenteras nu SC105M, en helt ny design som representerar nästa steg för hur en racing Short Curse truck skall vara konstruerad!

Genom att analysera racing data från B5M och T5M har ingenjörerna i Team Associateds AREA 51 designat den ultimata Short Course trucken med alla fördelar en mittmotor placering ger.

SC5M har designats för mittmotor placering utan kompromisser, för Short Course racing. Modellen delar ca 90% av alla delar med B5M och T5M vilket gör det enklare att tävla i flera klasser.

Utrustad med ett eloxerat aluminiumchassi, factory Team V2 oljestötdämpare, Factory Team VTS slirkoppling, mm får du en bil designad och utrustad för racing.

Modellen som visas på bilderna är extrautrustad med delar som ej ingår i byggsatsen: Reedy motor, batteri, ESC, servo, XP mottagare, fälgar, däck och piniong. Karossen levereras olackerad.

Tekniska specifikationer

Antal batterier (modell) 1st
Bredd beror på fälgar och däck
Driftsätt El (borstlös)
Drivning 2WD (bakhjulsdrift)
Hjulbas 324mm
Justerbara hjulvinklar Ja (toe-in/out och camber)
Modelltyp Shortcourse
Skala 1:10
Tillverkare Team Associated

Saknas det information?

Saknar du någon teknisk specifikation i tabellen? Vi tar gärna fram informationen du behöver och lägger till den så att alla kan ha nytta av det. Fyll i formuläret här nedanför så ska vi hjälpa dig så snart som möjligt!

Produktrecensioner

Skriv din egen recension

Nyhetsbrev