Stäng

Cleanmate S800

Robotdammsugare med timer. Kom hem till ett dammsugat golv.

2.990 kr
3.995 kr
Leveranstid: 3-5 dagar

Produktbeskrivning

Denna robotdammsugare använder vi själva och vi är mycket nöjda! Faktum är att under de första två veckorna efter att vi köpt den plockade vi inte fram den gamla dammsugaren överhuvudtaget! Efter att ha använt den under en längre tid kan vi konstatera att den gör ett mycket bra jobb! Den gör helt enkelt grovjobbet.

Till den här modellen ingår ett tillbehör som våttorkar golvet samtidigt som den dammsugar. Våttorkfunktionen skall ses som ett sätt att få upp det fina dammet, inte ett sätt att torka bort fläckar.

Denna dammsugare använder inga dammsugarpåsar utan istället lyfter du lätt ut en liten box som innehåller allt damm. Lyft på ett filter i denna box och töm ut allt smuts så är du snart igång med dammsugandet igen. Glöm allt bekymmer att hitta rätt dammsugarpåse!

S800 har dessutom en UV-funktion som skall vara bakteriedödande. En UV-lampa på undersidan av dammsugaren kan kopplas in för att döda bakterier och göra ditt hem ännu renare.

Dammsugaren kan ställas in att starta vid en viss tid eller så startar du den själv med den medföljande fjärrkontrollen. Efter ca 90 minuters städande letar roboten själv upp laddstationen och laddar batteriet. Om du vill stänga dammsugaren innan dess går det givetvis bra! Tryck på 'Home' på fjärrkontrollen så stängs dammsugarmotorn av och roboten kör till laddstationen.

S800 har trappfunktion som innebär att den känner av om det finns en trappa framför den och vänder utan att ramla ner.

Vi rekommenderar denna dammsugare till alla som vill få lite mer fritid och ändå ha ett rent hem!

Produkttaggar

Tekniska specifikationer

Digital display Ja
Fjärrkontroll Ja
HEPA-filter Ja
Höjd 8,5cm
Kapacitet dammbehållare 5dl
Ljudnivå 60dB
Moppfunktion Ja (med microfiber)
Sidoborstar Dubbla
Städtid 90min
Timerfunktion Ja
Trappsensor Ja
Våttorkfunktion Ja
Vikt 3kg
Tillverkare Cleanmate

Saknas det information?

Saknar du någon teknisk specifikation i tabellen? Vi tar gärna fram informationen du behöver och lägger till den så att alla kan ha nytta av det. Fyll i formuläret här nedanför så ska vi hjälpa dig så snart som möjligt!

Produktrecensioner

Skriv din egen recension

Över förväntan!

Köpte denna för ungefär två veckor sedan och har ännu så länge inte behövt plocka fram den gamla dammsugaren! Den är mycket bättre än jag trodde! Rekommenderas!

Recensent:  Gäst | Datum:  2016-05-30 08:56
Hjälpte denna recension? Ja Nej (1/0)

Nyhetsbrev