Stäng

Walkera QR X350 PRO RTF 9

Färdigbyggd quadcopter med Gimbal, kamera och groundstation för styrning via smartphone

8.495 kr
10.545 kr
Artikelnummer: 1012.3001
Tillverkarens artikelnr: X350PRORTF9
Leveranstid: 3-5 dagar

Produktbeskrivning

Walkeras QRX350 PRO är en drönare som i detta utförande kommer färdigbyggd (du behöver bara skruva fast propellrarna) med groundstation, batteri och laddare. Du kan med andra ord ge dig ut och flyga samma dag som du får hem den! Drönaren har fyra rotorer, inbyggd GPS-autopilot och kamera monterad på en gimbal.

I detta utförande levereras drönaren med en groundstation. En groundstation används tillsammans med din smartphone för att styra drönaren. En vanlig telefon har en räckvidd på maximalt ca 100 meter, men med en groundstation kan du få räckvidder på ca 1km!

Drönaren har flera praktiska funktioner som t.ex. automatisk hovring när du släpper kontrollen, intelligent orienteringskontroll som gör att du slipper bry dig om fram och bak på kontrollen och automatisk flyg-tillbaka-hem-funktion.

Tekniska specifikationer

Antal rotorer 4st
Automatisk flyg-hem Ja
Batterityp 11,1V 5200mAh LiPo
Bredd 289mm
Diameter huvudrotor 232mm
Flygtid 20-25min
GPS Ja
Höjd 205mm
Inbyggd kamera Nej
Längd 289mm
Vikt 1350g
Tillverkare Walkera

Saknas det information?

Saknar du någon teknisk specifikation i tabellen? Vi tar gärna fram informationen du behöver och lägger till den så att alla kan ha nytta av det. Fyll i formuläret här nedanför så ska vi hjälpa dig så snart som möjligt!

Produktrecensioner

Skriv din egen recension

Nyhetsbrev