Stäng

Walkera QRX900 RTF

Professionell drönare med fjärrkontroll och kamerastabilisator.

49.995 kr
Artikelnummer: 1012.3002
Leveranstid: Beställningsvara

Produktbeskrivning

Är du ute efter professionell luftburen fotografering är det här ett utmärkt val. QRX900 kan utrustas med olika stabilisatorer och kameror utan problem, men det är inte det som är den avgörande faktorn utan dess precision och stabilitet. Till och med när den rör sig framåt i höga hastigheter levererar den en stabil bild. Turbulens och luftrörelser är även det faktorer som QRX900 klarar av.

QRX900 har ett dubbelt skydd mot olyckor. Om någonting skulle hända med en av dess sex rotorer kan modellen fortfarande kontrolleras och landas säkert. Om modellen trots allt skulle bli okontrollerbar och den lutar mer än 80 grader löses en fallskärm ut på en halv sekund så att kollisionen med marken blir minimal.

QRX900 är uppbyggd på moduler för att underlätta service och underhåll. Desutom kan den lätt anpassas för antingen maximal flygtid eller maximal last genom att ta av eller sätta till två rotorer. När flygningen är klar kan drönaren lätt fällas ihop för enkel transport.

Givetvis är landningsställen infällbara för att du ska kunna filma och fotografera på bästa sätt utan att behöva ta hänsyn till några störande objekt från drönaren.

Drönaren levereras med batteri, laddare CD med programvara, engelsk manual, sändaren Devo F12E och G-3S kamerastabilisator.

Tekniska specifikationer

Antal kanaler 12st
Antal rotorer 4-6st
Automatisk cirkla-kring-objekt Ja
Automatisk flyg-hem Ja
Automatisk höjdhållning Ja
Automatisk landning Ja
Batterityp 6S 22,2V 16000mAh LiPo
Bredd 853mm
Burst ström 15C
ESC (Elektroniskt fartreglage) QR 900(R/B)
Flygtid 12-14min
FPV (First-person-view) Ja
Gimbal G-3S
Glonass Nej
GPS Ja
Gyro Sexaxlat
Headless mode Ja
Höjd 687mm
Inbyggd kamera Nej
Infällbara landningsställ Ja
Längd 983mm
Max startvikt 10kg
Motor WK-WS-60-001(kV350)
Sändare DEVO F12E
Temperaturområde -10ºC till +40ºC
Vikt 6950g
Tillverkare Walkera

Saknas det information?

Saknar du någon teknisk specifikation i tabellen? Vi tar gärna fram informationen du behöver och lägger till den så att alla kan ha nytta av det. Fyll i formuläret här nedanför så ska vi hjälpa dig så snart som möjligt!

Produktrecensioner

Skriv din egen recension

Nyhetsbrev